Cine este Verdini? Marius Paraschiv, un om de spectacol prin excelenta si un magician cu experienta miilor de aparitii in ultimii 10 ani. Numele de scena deriva din dragostea pentru culoarea verde, o simbolistica ce se regaseste in toate aspectele spectacolelor si care exprima cel mai bine optimismul pe care il aduce magia.

magicianul-verdini

Magia a existat dintotdeauna, iar acum magicianul Verdini te transpune intr-o alta lume, unde totul este posibil!

Un numar de magie nu poate lipsi niciodata de la petrecerea copilului tau, fie ca este un botez, onomastica sau aniversarea varstei celui mic.

Sa va spun un secret? Magicianul Verdini are o energie debordanta, creeaza spectacole de magice unice, nu putini sunt cei care ii urmaresc agenda si merg la spectacolele organizate de el.

Magicianul Verdini iti ofera un spectacol de magie de neuitat, in cadrul diverselor evenimente din viata ta:

  • nunta
  • botez
  • momente aniversare
  • petreceri corporate
  • baluri si majorate
  • lansari de produse etc.

Vino sa vezi chiar tu!

Ne poti contacta oricand la 0733.562.562 sau ne poti lasa un mesaj la floronite@gmail.com pentru a ne povesti despre evenimentul ce urmeaza sa il organizezi, iar noi te vom ajuta sa intri in lumea plina de magie.

Intra pe www.verdini.ro si vei afla mai multe informatii despre magicianul preferat al tuturor copiilor si adultilor, despre spectacolele de magie sau poti achizitiona magazinul de magie produsele magice pe care le foloseste chiar el: carti de joc magice, sfoara magica, bagheta magica etc.

Lasă un răspuns