Comenzile plasate pe www.floronite.ro se vor livra in medie in 3 – 5 zile lucratoare pentru produsele expediate prin Posta Romana si in 2 zile lucratoare prin Fan Courier daca sunt pe stoc.

Daca aveti nevoie de livrare urgenta va rog sa ne trimiteti un e-mail la: comanda@floronite.ro. Daca, dintr-un anumit motiv expedierea va intarzia sau va fi anulata din cauza stocului va vom contacta la telefon sau prin e-mail.

In cazul in care doriti anularea unei comenzi deja realizate pe site-ul nostru va invitam sa ne anuntati cat mai repede printr-un e-mail: comanda@floronite.ro Plata produselor se poate face doar in sistem ramburs (achitarea contravalorii coletului la livrare).

Transportul este gratuit pentru comenzi la care valoarea totala a produselor depaseste suma de 200 RON daca locuiesti in Bucuresti, intr-o resedinta de judet sau in unul din orasele cu tarif standard.

Pentru Bucuresti si tara, costul este doar 12.00 RON/colet prin Posta Romana si 23.00 RON prin Fan Courier pentru resedintele de judet si anumite orase cu 0 km suplimentari (tarif standard) in lista FAN Courier.

Pentru a verifica daca orasul tau se afla in lista cu tarif standard a FAN Courier, poti consulta Aria de Acoperire FAN Courier (click aici).

In cazul in care locuiesti intr-o localitate care nu se incadreaza in tariful standard, atunci cand te vom contacta pentru confirmarea comenzii ti se va transmite si costul aditional de transport. Ai dreptul in orice moment sa anulezi comanda daca nu esti de acord cu noul cost.

Lasă un răspuns

Follow us!