Sunt Florentina Anchevici si cred in fotografiile care transmit. Cele care te misca, care te fac sa simti.

O data pe tine, cel care le privesti pentru prima data si nu ai nicio legatura cu subiectul si o data pe tine, cel care ti-ai dorit aceste fotografii in primul rand.

Pentru ca privindu-le, retraiesti fix ceea ce ai simtit.

Fotograf Florentina Anchevici

Se spune ca o fotografie valoreaza o mie de cuvinte. Uitati. Nu este adevarat. O fotografie daca daca este facuta cum trebuie – valoreaza fix un singur cuvant. O singura emotie. Fix ceea ce se simte in gesturile unor abia casatoriti sau in ochii curiosi ai unui abia venit pe lume. Fix ceea ce este in spatele fotografiei.

Pentru ca o fotografie – facuta cum trebuie – transmite fix ceea ce trebuie sa transmita: sentimentul pur al omului, oamenilor pe care il sau ii vedem intr-o poza sau adevarul pur al locului, obiectului sau pur si simplu al unui moment in timp.

BeFunky Collage

Fotografie de produs Floronițe

Florentina Anchevici iti poate oferi o gama larga de servicii:

fotografie de nunta

fotografie de botez

fotografie de produs

fotografie aniversara

fotografie maternitate/ nou nascut

fotografie tematica/ fashion

Ne poti contacta oricand  la 0733.562.562 sau ne poti lasa un mesaj la floronite@gmail.com pentru a stabili o intalnire si a discuta despre sedinta foto pe care o doresti.

Florentina detine un portofoliu amplu ce poate fi vizualizat pe www.florentinaanchevici.ro, iar activitatea ei mai poate fi urmarita pe pagina de facebook Florentina Anchevici – Photographer. 

Lasă un răspuns