BikeFest, un festival pentru eroul din tine

12 – 13 septembrie 2015

 

Stim ca voi, biciclistile sunteti mereu chic, asa ca va asteptam in acest weekend in zona targului de handmade pentru a va accesoriza cu cele mai frumoase Floronite!

 Timp de doua zile, pe 12 si 13 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, sarbatorim un an frumos in care voi ati adunat multi kilometri pe bicicleta. Nu conteaza ce tip de bicicleta ai sau daca iti inchiriezi una I’Velo, conteaza sa fii la BikeFest.

BikeFest este locul unde biciclistii isi dau intalnire, este evenimentul pe care nu ai voie sa il ratezi. BikeFest inseamna singura competitie de ciclism din curtea Palatului Parlamentului, locul unde gasesti cele mai fun competitii, activitati de relaxare, super concerte si multe, multe premii. BikeFest inseamna distractie, adrenalina, energie, timp frumos petrecut alaturi de cei dragi.

„BikeFest”  este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de doua zile, toate activitatile din cadrul BikeFest, desfasurate in parcul Izvor, vor fi o declaratie puternica prin care sarbatorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucurestiului.

„„In 2009 am inceput sa investim in proiectul I’Velo pentru ca eram convinsi ca Bucurestiul are nevoie de o schimbare de mentalitate in ceea ce priveste transportul urban. De atunci sarbatorim, in fiecare toamna, impreuna cu voi mersul pe bicicleta. Vino si tu alaturi de prietenii tai la BikeFest 2015 si sustine transportul sustenabil!”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

“Ne bucuram sa organizam, impreuna cu alte asociatii sau ONG-uri, pentru al cincile an consecutiv, un eveniment pentru eroul din fiecare biciclist. BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata. Continuitatea lui nu face decat sa ne consolideze convingerea ca Biciclistul urban va fi viitorul locuitor al Bucurestiului. Am pregatit impreuna cu partenerii nostri un adevarat festival al biciclistului urban, cu activitati diverse, care se adreseze unui public variat. Va asteptam in numar cat mai mare si anul acesta sa ne bucuram de un adevarat festival al eroului pe bicicleta “, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

BikeFest 2015 vine cu multe noutati, activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport:

  1. Urban Race – singura competitie organizata in curtea Palatului Parlamentului. In cadrul celor 3 ore de concurs, participantii isi vor testa abilitatile, rezistenta si superputerile de biciclist. Inscrierile se fac pe bikefestromania.ro. Participarea este gratuita.
  1. Tur ciclist caritabil – incepand cu ora 17:00, duminica, 13 septembrie, pedalam in numele unei cauze bune. Pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution, doneaza biciclete tinerilor sau copiilor care au mare nevoie. Ne bazam, din nou, pe intreaga comunitate de biciclisti ca sa aducem zambete pe fetele unor copii neajutorati. Pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur vom dona o bicicleta unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distante de cativa km intre scoala si casa. Stim ca ai o inima mare si ca vrei sa ajuti niste copii frumosi. Haide alaturi de noi si impreuna putem indeplini dorintele celor care au nevoie de ajutor.
  1. Cel mai mare marathon de cycling si aerobic din Romania, organizat de World Class Romania. 300 de biciclete si cei mai buni instructori de cycling si aerobic sunt pregatiti sa ofere o atmosfera plina de energie pe durata celor 6 ore de marathon. Inscrierile se fac pe worldclass.ro, in perioada 3 – 10 septembrie.
  1. Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicleta inseamna distractie si energie pozitiva si aduce laolalta prieteni si membri ai familiei intr-un spatiu unic si distractiv.
  1. Speed Race– pentru cei care au nevoie sa-si testeze nivelul adrenalinei, pot participa la cea mai rapida competitie!
  1. X-treme Bike – Scoala de Pedalat aduce profesionistii sa fac demonstratii de cascadorie pe bicicleta si ii vor invata cateva trucuri pe doritori.
  1. BikeFest Expo aduce cele mai importante magazine si cei mai cunoscuti producatori de biciclete cu super oferte la biciclete si accesorii.
  1. Super concert cu E.M.I.L.  si trupa Grimus.
  1. Zone si competitii pentru copii. In cele doua zile ale evenimentului, copiilor le sunt dedicate o serie de activitati, la care pot participa pentru a invata lucruri noi, precum: mini competitii pe bicicleta, ataliere de pictura si desen, facepainting, workshop-uri, creatii handmade, reciclare creativa, modelaj, design textile.
  1. Happy Moves la BikeFest Coca-Cola aduce Happy Moves, conceptul inedit care combina sportul si distractia! Sambata si duminica, de la 09:00 la ora 20:00, Coca-Cola ii invita pe toti cei prezenti in Bucuresti sa faca miscare altfel decat pana Happy Moves reinventeaza sporturile preferate si le face mult mai distractive!

Pentru regulament si inscriere, accesati: www.bikefestromania.ro

BikeFest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport. BikeFest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Despre Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. GreenRevolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Pentru informatii suplimentare:

Matei Geanina, Communication & PR Coordinator @ ASOCIATIA GREEN REVOLUTION

Mobil: 0728.051.780

Telefon: 021/310.63.97; Fax: 021/316.28 23

Adresa: str. Intrarea Valului, nr.1, sect.1, Bucuresti

Email: geanina.matei@greenrevolution

Mai multe detalii pe: www.bikefestromania.ro

Articole recomandate

Lasă un răspuns