Petrecerea burlacitelor in stil boho – idei

Nu a trecut mult timp de cand prietena ta cea mai buna a spus „DA” si marele eveniment se aproprie cu pasi repezi. Pentru ca o iubesti ca pe sora ta mai mare ( sau mica ) te gandesti sa ii contactezi prietenele din grupul vostru si sa puneti la bataie un plan de distractie pana la epuizare si chiar de depanat amintiri. O puteti numi chiar ” ultima destrabalare cu fetele” inainte sa isi intre in rolul de sotie.

Ne-am gandit sa impartim cu tine cateva idei de organizare a Bachalorette Party iar stilul boho ni s-a parut cel mai cool si din ce in ce mai intalnit. Inainte de a-ti prezenta ideile noastre, atat tu cat si prietenele tale, aveti nevoie de tinute colorate, multe accesorii florale si bineinteles sa nu uitati sa aveti veselia la voi si mireasa, bineinteles 😀

  • Boho Picnic Party  Mhm! Da-da-da! Aveti nevoie de un loc linistit, doar al vostru, cu multa iarba verde si ciripitul pasarelelor pe fundal (momentan). Pentru ca tematica este boho, sa nu uitati sa aveti la voi coronite din flori artificiale sau naturale, decoratiuni florale, dulciuri, mancare, bautura si sa nu in ultimul rand muzica! Let’s get the party started!!

accesorii_petrecerea_burlacitelor

petrecerea_burlacitelor_coronite_flori

  • Boho Beach Party ↳ Este genul de idee pe care noi am pune-o in practica pentru fiecare prietena a noastra care urmeaza sa se casatoreasca. Acum, spune si tu, ce poate fi mai frumos decat o cina cu cele mai bune prietene pe malul marii? Sa ascultati valurile, pescarusii, sa va cufundati picioarele in nisipul fierbinte si acum sa facem o gluma: dupa ce epuizati toate sticlele de bere sa faceti si o baie in mare. Puteti face si un foc de tabara in jurul caruia sa cantati si sa dansati. Frumos, nu? Sa nu uitati de coronitele din flori colorate ca sa va dea un look boem, de aparatul foto si sa imortalizati petrecerea burlacitelor cat de mult puteti!

petrecerea_burlacitelor_mare

idei_petrecerea_burlacitelor

petrecerea_burlacitelor_malul marii

petrecerea_burlacitelor_idei

  • Boho Pool Party  Cine nu ajunge la mare poate ajunge la piscinaaa! Da, iar daca aveti si norocul de a gasi si de a inchiria o piscina mare doar pentru voi, ar fi iarasi minunat pentru o petrecere a burlacitelor! Puteti amenaja locul exact asa cum va place: flori, colivii, ghirlande luminoase, pancarde etc! Daca nu gatiti ori nu aveti timp sa treceti pe la magazin, puteti comanda pizza pentru toata lumea si de ce nu, puteti apela si la o firma de catering 🙂 Sa va luati cele mai hot costume de baie si sa va asortati cu florile din par, insa mireasa sa o lasati sa fie cea mai speciala!

piscina_petrecerea_burlacitelor

petrecerea_burlacitelor_piscina

petrecerea_burlacitelor_picnic

petrecerea_burlacitelor_

  • Boho Garden Party Nu se diferentiaza foarte tare de Boho Picnic Party insa daca una dintre voi este mai norocoasa si sta la casa unde se intinde si o gradina frumoasa cu verdeata si flori, sa stii ca o sa fii o gazda de 10 stele pentru petrecerea burlacitelor. Iata si cateva idei de decorare 🙂

petrecerea_burlacitelor_idei_accesorii_par

petrecerea_burlacitelor_coronite_flori_gradina

petrecere_burlatcitelor-picnic

Care dintre cele 4 stiluri boho te reprezinta pe tine si pe prietenele tale? Am fi extrem de bucuroase sa vedem poze de la petrecere!

Pentru comenzi coronite florale ne poti contacta la 0733.562.562 sau la comanda@floronite.ro

 flori_petrecerea_burlacitelor

Articole recomandate

Lasă un răspuns