LORD OF THE THINGS ** DAY & NIGHT BAZAAR **

Va invitam la un eveniment tare, tare frumos! Va asteptam cu modele noi de coronite din flori si garantam ca o sa va placa!

>>>>>>>>>>> LORD OF THE THINGS <<<<<<<<<<<<<

Lifestyle Market, Vinyl&Analog , Retro&Handmade, Talents
Live Music, Street Food & Good Vibes

Date: 18.04.2015
Where: Palatul Camerei de Comert Bucuresti

targ coronite flori
LIVE MUSIC:

PENNY CHILLIN´

Mellow piano chords that will send you daydreaming, and upbeat rhythms that will get you off your chair.

SPECIAL PERFORMANCES:
Pianocktail,
Aquarelief

DJ PERFORMANCES :

ARVEENE (UK)
JOHN RILEY & RIGUS
DURO DISCO

450 sqm of entertainment and goodies – Shop till you drop / Dance for Romance
From 12pm – 4am
Entrance 10 Ron –-> 6.30pm–-> 15 Ron

Este momentul ca Bucurestiul sa exeprimenteze primul bazar de o zi si o noapte. Echipa BASM te invita la “Lord of the Things – The ultimate fair” – o lume mistica de lifestyle, moda, accesorii, vintage, retro, handmade iar in tot acest timp poti sa te bucuri de muzica buna, o bautura si o gustare.

In data de 18 aprilie, in centrul Bucurestiului, la 2 minute de Piata Universitatii, , fosta Camera de Comert devine un bazar animat cu muzica, dans, spectacol, toate impreuna pentru a ne bucura de o sambata zi si noapte intr-unul dintre putinele orase care nu doarme niciodata.
Le spunem bun venit alaturi de noi celor de la DIANEI 4 care va vor rasfata cu mancarea si bauturile lor .

––––
De unde vine aceasta idee a unui bazar care tine o zi si o noapte? Cultura bazarului de noapte vine din orase ca Taiwan, Hong Kong, Singapore sau Thailanda unde exista sute de astfel de piete care au devenit atat de populare incat alte orase din vest, ca New York, Berlin si Barcelona au preluat conceptul si au organizat evenimente similare.
––––-
“LORD OF THE THINGS” este primul eveniment din Romania care dureaza o zi si o noapte combinand bazarul cu muzica live si cu petrecere pe parcursul unei zile si a unei nopti.
“Shop till you Drop”, pana in zori ! Vino cu prietenii la cumparaturi si vei petrece o sambata seara cu muzica, dans si spectacol !
Distractiv si experimental, artizani, designeri, muzicieni, artisti, dj vor face spectacol pentru o zi si o noapte.
LOTT 01 este prima intalnire intre bazar si muzica live ce isi are radacinile in conceptul de bazar de noapte foarte popular in Asia – spatii animate de localnici si turisti pentru o bautura si o gustare intre cumparaturi si spectacole, finalizandu-se cu o petrecere tarziu in noapte.
LOTT va invita sa faceti parte dintr-un concept nou si dinamic si sa va bucurati de diversitate si muzica alaturi de prieteni.

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu