Alege categoria de Intrebari

Comenzi

 • Se acorda discount pentru comenzi care depasesc o anumita valoare?
  Da, transportul este GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 150 RON. In urma unor comenzi repetate, a comenzilor mari si pentru clientii fideli oferim discounturi considerabile si alte produse cadou. Just, JOIN US! :)  
 • Cum anulez o comanda?
  Pentru anularea comenzii, va rugam sa ne trimiteti cat mai rapid un e-mail la comanda@floronite.ro care sa contina toate datele necesare (nume, data comanda, nr. comanda, nr. telefon etc.)
 • Cum returnez sau inlocuiesc un produs?
  Pentru a returna sau inlocui un produs cumparat trebuie sa ne trimiteti un e-mail la comanda@floronite.ro  
 • In cat timp timp pot returna sau inlocui un produs?
  Puteti returna/ inlocui  un produs in termen de 7 zile lucratoare de la primirea acestuia.
 • Unde putem vedea/ proba produsele?
  Toate comenzile se preiau online, prin intermediul acestui site www.floronite.ro, insa ne puteti vizita si in cadrul targurilor si a evenimentelor aproape saptamanale pentru a putea vedea si proba. Acestea sunt anuntate avand toate datele necesare (adresa, program etc.) pe blog-ul nostru si de asemenea pe pagina de Facebook www.facebook.com/Floronite.

Produse

 • As dori o Floroniţă personalizata. Cum procedez?
  In cazul in care doriti o Floroniţă personalizata, va invitam sa ne trimiteti un e-mail la comanda@floronite.ro in care sa ne precizati urmatoarele: - poza atasata model dorit si va rugam sa ne descrieti in cel mai amanuntit mod modelul dorit (flori preferate, culori marime etc.) - nr. de Floronite dorite - nume complet, adresa de livrare, nr. telefon - solcitare colet trimis cu Posta Romana ramburs (12 lei) in toata tara, Fan Curier ramburs 23 lei pentru Bucuresti, iar pentru tara 27 lei sau predare persoanala pentru Bucuresti in zona Iancului - Avrig. Va raspundem in cel mai scurt timp!
 • Toate Floroniţele au marimi universale?
  Da, toate Floroniţele au marimi universale, putand fi purtate incepand cu varsta de 5 ani. Daca doriti o modificare ajustabila asupra marimii, va rog sa ne trimiteti un e-mail pe comanda@floronite.ro