Halloween Makeup

Halloween combină unele ritualuri de sarbatoare pagana Samhain. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de All Hallows Eve „, deoarece se încadrează înainte de „Ziua Tuturor Sfinților” . Ea a devenit un eveniment popular comercial în multe țări.

Ziua „Mexic of the Dead”, care se încadrează îndeaproape de Halloween, este sărbătorită pe o scară mai largă – de mexicani lcare îl îmbrățișeaza ca o ocazie festivă, cu petreceri, dans, canto, și chiar focuri de artificii!

Halloween-ul este sarbatorit in randul copiilor mexicani si poarta costume atunci când merg la colindat la casele oamenilor, cerând bomboane,

Jucăriile și bomboanele care sunt făcute să semene cu schelete, sicrie, și personificarea morții ( La Muerta ) se găsesc în mai multe magazine în acest moment al anului. Lumanari, coroane de flori de hârtie și flori de sezon sunt, de asemenea, vândute pentru „Mexic of the Dead”, care începe încă din seara zilei de Halloween.

Daca vrei sa faci furori in noaptea de Halloween poti opta pentru modelul de machiaj Skull Mexican Make-up cel pe care noi, personal il iubim foarte mult.  Pentru un plus de feminitate si efect maxim, iti recomandam o coronita bogata din flori.

4silvia

coronite cu flori artificiale2

coronita cu flori mov2

 

Cool Makeup: Ioana Andrei

Photo: Cristian Tedd

Edit: Sorin Petrescu

Modelling: Silvia Matei – blogger at http://somethingabouther.org/

 

0 Comentarii

Lasă un comentariu