Coronitele florale vor face mare senzatie si anul acesta in cadrul Sighișoara Medievală 2014. Modele noi, special create pentru aceasta editie, culori pastelate, de vara va asteapta in cele 3 zile de festival: 25-27 iulie.

Standul nostru va fi in apropierea Primariei, in caz ca ne gasiti mai greu ne puteti contacta la: 0733.562.562.

Festivalul Sighișoara Medievală a ajuns la cea de-a 22-a ediție. Îndrăgitul eveniment a cărei reputație a trecut granițele țării se va desfășura în perioada 25-27 iulie 2014, potrivit administrației locale. Ca și anul trecut, festivalul de la Sighișoara va ține 3 zile, ultimul weekend din iulie fiind deopotrivă așteptat de turiștii culturali și de pensiunile din orașul-cetate. Festivalul Sighișoara Medievală este organizat de Primăria Municipiului Sighișoara în parteneriat cu Asociația Turistică Sighișoara și Teatrul Scena.

Evenimentul se va desfășura pe 3 scene:

  • Piața Centrală
  • Turnul cu Ceas
  • Piața Boemă

Pentru festival sunt puse la dispoziție, de asemenea, Sala Festivă și Sala Mică a Primăriei, piețele și străzile cetății și Piața Octavian Goga.

Dacă tematica de anul trecut a fost povestea domnitorului Vlad Țepeș, anul acesta programul artistic se va desfășura sub emblema Jacques de Molay, Marele Maestru al Cavalerilor Templieri. Directorul artistic al ediției din 2014 va fi din nou regizorul și actorul Liviu Pancu. Anul acesta, evenimentul va avea și un Director Onorific – Florin Piersic.

sursa: http://www.infomusic.ro/

photo: http://www.sighisoaramedievala.ro/

Articole recomandate

Lasă un răspuns