Am lansat aceastǎ colectie COSTELLAZIONE special pentru a fi pe placul tǎu, cu gandul la vacanta si la cerul instelat pe care l-am observat cu atentie in aceasta vara. Denumirile coronitelor fac parte din familia stelelor sclipitoare si ale constelatiilor.

Coronita_scoici

Floronițele noastre sunt potrivite pentru orice gust si orice tinutǎ ai alege, in oricare parte a zilei. Indiferent cǎ mergi la plimbare, participi la un eveniment, mǎnanci la un restaurant, pleci in vacantǎ, organizezi o petrecere, sau pur si simplu te duci la serviciu, floronitele te vor ajuta sǎ iesi din rutina zilnicǎ si iti vor oferi un aspect proaspǎt, un look simplu si frumos in acelasi timp.

Bentitele si coronitele pe care ti le propunem sunt potrivite oricǎrei varste. Acestea pot fi purtate atat de fetite, adolescente, tinere, sau doamne. Ele pot constitui, de asemenea, un cadou iesit din comun, pentru cǎ floronitele sunt realizate in mod unicat si pot fi personalizate in functie de dorintele tale.

Coronita_flori_natura
Poti asorta coronitele la orice tinutǎ alegi sǎ porti, fie cǎ este una casual, sau mai elegantǎ. Totodatǎ, te poti coafa in orice stil preferi: pǎr lejer, bucle, indreptat, coc, impletiturǎ. Bentitele noastre sunt adecvate atat pentru persoanele care au pǎrul scurt, mediu, sau cele care poartǎ pǎr mai lung. Floronitele iti vor oferi un look modern, nou, atrǎgǎtor, indiferent de situatie!

Fie ca preferi coronitele rotunde din flori albe, rosii, albastre, sau compuse din mai multe culori, ori bentitele alcǎtuite din perle, scoici, diverse aplicatii, aici este locul unde gǎsesti cele mai in vogǎ floronite.

Coronita_colorata
Este cunoscut faptul cǎ fiecare fatǎ este diferitǎ in felul sǎu si are trǎsǎturi aparte. De accea, floronitele te vor ajuta

sǎ-ti pui in valoare feminitatea, delicatetea si farmecul personal.

Spor la cumpǎrǎturi!

Articole recomandate

Lasă un răspuns